Tigru 2019

Previziuni BaZI

Astrologia Chineză

Tigru 2019 previziuni

 

Ești născut sub semnul  Tigrului în astrologia chineză BaZi (cele 4 Coloane ale Destinului)  aceasta este previziuni pentru anul 2019.

Anii tigrului în zodiacul chinezesc sunt:  1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010, 2022….

La sfîrșitul zilei de 4 februarie se încheie anul Câinelui de Pământ  și începând cu data de 5 ianuarie incepe anul Porcului.

Cele douăsprezece semne din zodiacul chinezesc: Șobolan, Bou, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cai, Gapră, Maimută, Cocos, Câine, Porc. Horoscopul chinezesc, se mai  bazează pe cele 5 elemente apă, lemn, foc, pământ, metal.

 

CALCULATOR BaZI

COLOANELE DESTINULUI

Pentru cei născuți sub acest  semn, anul acesta fiind anul Porcului în calendarul chinezesc, iar tigrul ca element se sau combină cu porcul, ceea ce însemnă ca este bine pentru tigru, dar din ce punct de vedere, în anul 2019 ai 3 stele de bun augur.

 Primul element favorabil The Moon sau Luna care reprezintă abilitatea de a învăța, a stăpânii banii  și a strălucii în afaceri, dacă te gândești bine deja de la sfârșitul anului 2018 ai o afacere în minte, sau poate planuri și idei noi. Tot ceea ce trebuie să faci este să transformi ideile în realitate.

    A doua stea favorabilă este National Treasure care are două aspecte, primul- creștere în clasament/Statut  și în al doilea aspect mărire a venitului. Acum să nu vă culcați pe o ureche și așteptați. Acestă stea vine ca o răsplată a acțiunilor dumneavoastră, rezolvați noi probleme sau luați noi responsabilități.

  A treia stea favorabilă Grand Duke Combination acesta vine o data la 12 ani, dat fiind ca Porcul se combina cu Tigrul ca elemente în BAZI. Acesta iți permite sa te conectezi la persoanele cu autoritate, așa că dacă anul acesta dacă  ai nevoie de licențe, permisiuni de la stat, sponsorizări, dacă muncești cu adevărat, cel mai probabil le poți obține.

 Recomandarea mea pentru 2019,  dacă vrei să beneficiezi de aceste stele favorabile, e bine să ai un țel, un scop, altfel acestea se risipesc.

 În ceea ce privește stelele negative, cea mai importantă de reținut este Heavenly Wall, este ca un o forță mintală care te ține pe loc, spunându-ți că nu ești destul de bun, sau nu ai studiile necesare, nu ești capabil. Acest aspect este unul limitativ, iar recomandarea mea este să nu ții cont de el.

 A doua stea nefavorabilă Hook Spirit înseamnă că în trecut ai făcut ceva fie ai supărat accidental, ori ai o amendă și acum este momentul să plătești sau niște persoane supărate o să apară, cel mai bine este să iți ceri scuze, sau să remediezi situația cat mai repede, deoarece  această stea e ca un cârlig care rămâne prins de tine.

A treia stea nefavorabila este Piercing Rope  care reprezintă tensiune sau stres, dacă toleranța la tensiuni și stres e mare, o să ai multe beneficii, dacă nu o sa cazi bolnav. O noua recomandare este să iți testezi toleranța la stres.

  A patra Stea Death God , nu are legătură cu moartea ci  înseamnă uitare, în 2019 ai multe lucruri de făcut și poate uiți sa faci unele, așa că iți sugerez să notezi, nu uita datele de naștere ale celor dragi.

 Cum poți afla mai multe despre cele 4 animale din destinul tău cel de la ora, zi,  lună, și an intră website www.majoyo.com pe link-ul din prezentare și introdu data ta de naștere. 

   Pentru o consultație, sau o analiză mai amănunțită,  scrie-ne un email. Succes

Hororscop Chinezesc, Astrologia chineza, predictii 2019, anului porcului, anul mistretului, 

1 Consultație BaZI/ Zodiac Chinezesc

Află perioadele favorabile(an, lună, zi sau oră) fie pentru găsi un partener de viață sau pentru a avansa in carieră. După plată te vom contacta pentru informațiile necesare, programând în același timp consultația online.

50 

SunĂ-ne

0040 742888880

0033 651101611

Share This

Share This

Share this post with your friends!