Șobolan 2019

Previziuni BaZi

Astrologia Chineză

Șobolan 2019 previziuni

 

Ești născut sub semnul Șobolan în astrologia chineză BaZi (cele 4 Coloane ale Destinului)  aceasta este prognoza pentru anul 2019.

Anii de  Șobolanîn zodiacul chinezesc sunt 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020….

La sfîrșitul zilei de 4 februarie se încheie anul Câinelui de Pământ  și începând cu data de 5 ianuarie incepe anul Porcului.

Cele douăsprezece semne din zodiacul chinezesc: Șobolan, Bou, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cai, Gapră, Maimută, Cocos, Câine, Porc,Șobolan, Bou, Horoscopul chinezesc, se mai  bazează pe cele 5 elemente apă, lemn, foc, pământ, metal.

 

CALCULATOR BaZI

COLOANELE DESTINULUI

Ești născut sub semnul  Șobolanului în astrologia chineză BaZi (cele 4 Coloane ale Destinului)  aceasta este previziunea pentru anul 2019.

   Anul acesta ai trei elemente favorabile. Primul The Sun, Soarele, care se manifestă prin ajutor, asta nu înseamnă ca primești ajutor ci oferi ajutor, poți activa acest element fiind în ajutorul celorlați, nimănui nu strică puțină karma bună. Acest element favorabil  este unul din cele mai nobile, e asemănător Soarelui, bucurându-ne de nenumăratele beneficii. Ajutor îl poți oferii familiei, șefului, sau protejând alte persoane, de fapt vei fii omul de bază, așa activezi karma bună, trăind în abundență.

 A doua stea favorabilă este Heavenly Nobleman, sau Îngerul păzitor, ajutorul ceresc…. Omul potrivit la locul potrivit și timpul potrivit. Dacă ai planuri pentru anul acesta fie în afaceri, carieră înseamnă ca vei avea parte de oameni potriviți pentru a reuși înceea ce ți-ai propus..

A treia stea favorabila este Heavenly Hub, semnifică control asupra pieței, teritoriului în cazul în care ești antreprenor, ai o afacere, sau lucrezi într-un domeniu,  ai inteligența de a găsi o lacună pe piață, și profita, acum ai autoritatea, puterea și norocul, dar partea negativă este dacă stai acasă și aștepți să se întâmple ceva, această stea se pierde.

  În ceea ce privește stelele  mai puțin favorabile, prima se numește Salty Pool  care reprezintă relații sau aventuri neașteptate, pe vremuri acestă stea era văzută negativ, dar dacă ești singur și vrei să te distrezi, poate fi o stea bună de avut. Dar dacă ești căsătorit/ă atunci e o problemă.

A doua stea nefavorabila e Sky Emptiness,  asemănătoare unei persoane care are planuri mari , idei inovatoare, dar nu ia nici o acțiune, vorba lungă sărăcia omului. Așa ca evită sa faci anunțuri mărețe si focusează-te in a lua acțiune, fa primul pas spre ceea ce ți-ai propus..

  A treia stea Annual Sha, care reprezintă mici blocaje, dar nu te alarma, pentru că ca ai Heavenly Nobleman, care reprezintă ajutor ceresc.

A patra stea, Bad QI, indică mici probleme de sănătate sau nivel de energie scăzut, așa ca fii atent la tine, fa puțin sport meditează, fii bun cu corpul tau.

   Cum poți afla mai multe despre cele 4 animale din destinul tău cel de la ora, zi,  lună, și an intră website www.majoyo.com pe link-ul din prezentare și introdu data ta de naștere. Succes

Pentru o consultație, sau o analiză mai amănunțită,  scrie-ne un email. Succes

Hororscop Chinezesc, Astrologia chineza, Zodiac Chinezesc, Anul porcului, Anul mistrețului, 

1 Consultație BaZI/ Zodiac Chinezesc

Află perioadele favorabile(an, lună, zi sau oră) fie pentru găsi un partener de viață sau pentru a avansa in carieră. După plată te vom contacta pentru informațiile necesare, programând în același timp consultația online.

50 

SunĂ-ne

0040 742888880

0033 651101611

Share This

Share This

Share this post with your friends!