Bună

hai la o sedința privată de YOGA!

Povestea mea

   In 2015, dupa ani de cautare al echibrului intre minte si corp, am decis sa merg sa studiez Yoga in India(in locul de unde a fost creat acest stil de viata).

   Yoga m-a atras la început ca tehnică de modelare a corpului; îmi doream să am un trup frumos, dezvoltat armonios, și în același timp sănătos, astfel că am decis să merg în India, să studiez exercițiile yoga (denumite asane) chiar la ele acasă. Dar acolo am descoperit mai mult decât exerciții fizice – am descoperit un stil de viață armonios, calea perfectă de a îmbina sănătatea trupului cu sănătatea minții și a sufletului. Cele trei componente ale ființei mele – corp, rațiune și inimă – au găsit prin yoga calea de a face pace unele cu altele și de a contribui împreună la starea mea de bine.

Valorile mele morale

Generositate

Bunavoință de a da mai departe ceea ce ai invățat, daca poți să ii ajuți pe ceilalti in modul cel mai firesc.

Onestitate

Cel mai important este sa fii sincer cu tine in primul rând si după cu ceilalti.

Integritate

Respectarea principiilor și valorilor morale/etice ale celorlati dar si ale mele.

Bunatate

Să fii sociabil și să-i tratezi bine pe ceilalți dupa zicala: Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face.

Testimonial

„Am vrut doar să iți scriu repede un mesaj să iți multumesc pentru ora de yoga de ieri dimineață. Pentru prima dată după zile bune am fost plină de voie bună si gratitudine. Mulțumesc din nou pentru toate instrucțiunile! „
Diana M.

Yoga: Surya Namaskar – salută soarele!

       Este un gest de recunoștință față de Soare, forța vieții pe planeta noastră, și constă într-un set de 12 mișcări ciclice fixe (asana) care unifică corpul, respirația și mintea, aducându-le laolaltă. 
CÂND: Surya Namaskar trebuie executat pe stomacul gol, iar ca moment al zilei, ideale sunt orele dimineții, pentru că acest gest ne pregătește pentru întreaga zi, împrospătând mintea și revitalizând trupul. Dacă salutăm Soarele la orele amiezii, beneficiul este energizarea corpului, iar dacă îl salutăm la apus, vom resimți o stare de plăcută relaxare.
CUM: Salută Soarele poate fi compus din mișcări lente și atunci ajută la încălzirea corpului și pregătirea lui pentru asana. Dacă mișcările sunt într-un ritm rapid, Surya Namaskar acționează ca un adevărat antrenament cardiovascular și ne ajută să scădem în greutate.
DE CE: Surya Namaskar unifică corpul, respirația și mintea, deci acționează la nivelul energiei, al relaxării și meditației. Este un lanț al beneficiilor: trupul devine flexibil, circulația sângelui este îmbunătățită, ceea ce se reflectă în primul rând asupra părului – crește mai repede, nu mai cade, procesul de albire încetinește. Organele vitale vor funcționa mai bine și starea de sănătate se va instala și la nivelul sistemului osos și celui digestiv, prin echilibrarea celor trei doshe ale corpului nostru – Vata, Pitta și Kapha.

Hai la Yoga!

11 + 9 =

SunĂ-ne

0040 742888880

0033 651101611

Share This