Theta Healing

Sedinta Privata online

Daca nu te simti in largul tau, exista anumite tensiuni sau doresti sa te eliberezi de energia negativa.Contacteaza-ne pentru  o sedinta de purificare energetica si imbunatatire a starii de spirit. 

Theta Healing

 

Theta Healing este o tehnică de vindecare a bolilor trupului prin tămăduire sufletească. Presupune credință în Dumnezeu și încredere într-o energie superioară, creatoare, conștientă. În cadrul ședințelor de Theta Healing, omul se conectează la Creatorul său pentru a corecta în subconștient acele convingeri care acționează negativ asupra conștientului, îmbolnăvindu-l, făcându-l neputincios în anumite aspecte ale vieții, provocându-i probleme și neajunsuri. Da, există o forță superioară care ne poate vindeca toate rănile sufletești și trupești – nu trebuie decât să credem și să ne unim cu ea, prin meditație.

Theta healing

Pentru cine?

Cât durează?

Cum  funcționează ?

Concret…

Pentru cine: La sedințele private de Theta Healing îi aștept pe cei care doresc să își tămăduiască suferințele fizice și sufletești în intimitate, beneficiind de ajutorul exclusiv al terapeutului. Şedințele private se adresează atât celor care știu deja ce vor să îndrepte în viața lor, au identificat problema la nivelul subconștientului și le este foarte clar în ce direcție doresc să acționeze, cât și celor purtați mai degrabă de o curiozitate – nu își dau seama care este sursa necazurilor, dar sunt deschiși oricărei încercări de a evolua spiritual și de a-și îmbunătăți calitatea vieții.

Cât: O ședință privată de Theta Healing durează 60 de minute.

Cum: La prima ședință privată, vom face o „scanare”, o citire a subconștientului, pentru a descoperi sursa haosului sufletesc cu urmări în viața materială. Apoi vom lucra împreună la schimbarea sentimentelor, gândurilor și emoțiilor nefaste, eliberându-ne de energia negativă.

Concret: Vă invit la ședințe private de Theta Healing pe voi toți cei care:

Doriți să comunicați cu îngerii voștri păzitori.

 Sunteți în fața unei răscruci a vieții și nu știți care dintre alegeri v-ar avantaja

Aveți nevoie de activare și echilibrare a chakrelor. 

Sunteți interesați să stați de vorbă cu oameni ce au experimentat extracorporalitatea

Vă simțiți sufletul înjumătățit. 

Suferiți de boli fizice pe fondul stresului și emoțiilor negative.

Consultație Theta Healing prin telefon

 

Scrie-ne sau sună!

Vrei cu adevarat o schimbare, si vrei sa știi cum Theta Healing te poate ajuta.

 

i

Programarea consultației

Doar după plata in contul companiei, se poate programa consultația.

 

Consultație Theta Healing

Consultațta Theta Healing se poate face fie via telefon, skype, viber, facebook sau whatsapp. Important e sa avem o conexiune bună la internet.

Testarea Kinesiologica

Metoda de diagnosticare: testarea kineziologică!

Neîncrederea în sine, neputința de a te afirma social, incapacitatea de a câștiga bani pe măsura ambiției, imposibilitatea de a-ți face o familie, negăsirea locului pe lume – pentru toate acestea există un singur vinovat – subconștientul. Nu e vorba de ghinion, de blesteme, farmece, magie sau incapacitate nativă, ci sunt manifestări ale convingerilor din subconștientul nostru.

Testarea kineziologică se aplică subconștientului și se bazează pe reacții ale corpului uman sub influența unor întrebări existențiale:

„- Meriți să fii iubită? Meriți să câștigi mulți bani? Meriți să fii fericită?

– Merit!”

Şi totuși, trupul se înclină în spate, semn că subconștientul e de altă părere. Ori se înclină în față, semn că într-adevăr, crezi că meriți toate acestea.

Cum funcționează undele Theta și Beta

Între unde Theta și Beta

În primii șapte ani de viață, copilul se află în starea Theta, când este deschis acumulării de informații și experiențe. Toate acestea îl formează apoi ca individ adult. Se poate ca unele dintre experiențe sau lecțiile învățate să îi dăuneze, să îl rănească și să nască în el prejudecăți. Spre exemplu, o adolescentă abuzată în prima sa relație romantică va ajunge să se aștepte la abuzuri și în următoarele relații de cuplu. Un copil părăsit în copilărie va tremura toată viața de spaima abandonului din partea celor dragi. Subconștientul guvernează reacțiile, temerile, nesiguranța în timpul vieții adulte, atunci când ne aflăm în starea Beta.

Prin Theta Healing încercăm să ne întoarcem în starea Theta, identificând și eliminând experiențele traumatizante și împăcându-ne cu trecutul. Cu Theta Healing reprogramăm subconștientul și trezim intuiția nativă. Tehnica presupune meditație și credință într-un Creator de la care am primit viață și o menire pe pământ. Nu contează de ce religie suntem, Theta Healing este un instrument de comunicare cu Creatorul, de asumare a unui rost al vieții și de recunoștință pentru toată frumusețea creației dinăuntrul și din jurul nostru.

Cu Theta Healing învățăm să iertăm, pentru că iertarea eliberează în primul rând pe cel care iartă – îl eliberează de energia negativă; ne găsim echilibrul interior; facem pace între gânduri raționale și sentimente iraționale.

Vă aștept să descoperim împreună sensul vieții voastre!

Atenție! Theta Healing este o tehnică alternativă sau complementară, dar nu înlocuiește tratamentul prescris de medici.

Theta Healing

 

Theta Healing modifică convingerile subconștientul.

Ce se află la baza stărilor voastre proaste, știți? Sunt neîmpliniri pe plan sentimental, financiar, social, emoțional. Dar cauza tuturor acestor neîmpliniri se găsește în subconștientul nostru. Acolo se adună energii negative, prejudecăți, convingeri greșite care se întorc împotriva noastră. Ei bine, acolo aplicăm tehnica Theta Healing, acolo căutăm sursa suferinței și acolo, în subconștient, lucrăm spre vindecare.

Programează o terapie

2 + 10 =

SunĂ-ne

0040 742888880

0033 651101611

Share This