Șarpe 2019

Previziuni BaZi

Astrologia Chineză

Șarpe 2019 previziuni

 

Ești născut sub semnul  Șarpelui în astrologia chineză BaZi (cele 4 Coloane ale Destinului)  aceasta este prognoza pentru anul 2019.

Anii șarpelui în zodiacul chinezesc sunt:1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001, 2013, 2025….

La sfîrșitul zilei de 4 februarie se încheie anul Câinelui de Pământ  și începând cu data de 5 ianuarie incepe anul Porcului.

Cele douăsprezece semne din zodiacul chinezesc: Șobolan, Bou, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cai, Gapră, Maimută, Cocos, Câine, Porc. Horoscopul chinezesc, se mai  bazează pe cele 5 elemente apă, lemn, foc, pământ, metal.

 

CALCULATOR BaZI

COLOANELE DESTINULUI

Ești născut sub semnul Șarpelui în Astrologia Chineză BaZi (Cele 4 Coloane ale Destinului) aceasta este previziunea pentru anul 2019.  

Anul acesta aveți 3 stele favorabile. Prima Heavenly Mentor care înseamnă că anul acesta întâlnești mentorul potrivit, ajutorul potrivit, așa că dacă ești pregătit fii atent când mentorul te va căuta, fii pe fază, este anul în care vei învăța ceva nou, vei dobândi o noua competență.  

 A doua stea favorabilă Sky Horse  – care înseamnă că vei călători, vei face mai multe drumuri, sau de ce nu muta în altă locație, alt aspect al acestei stele, este ca poți face bani online.

 A treia stea favorabilă Month Emptiness  ajută la rezolvare sau dizolvarea problemelor negative.

Șarpele este în conflict cu Porcul în 2019, în astrologia chineză,  multă lume spune că nu va fi un an foarte bun, dar dacă te concentrezi sau îți trimiți energia pe stelele favorabile , poți schimba acest lucru.  

În ceea ce privește stelele nefavorabile Year Breaker,  vor fii schimbări unde va trebui să cheltui bani, dar ideal ar fi să investești banii înțelept fără să ii cheltui pe lucruri care își pierd valoarea. Cealaltă stea Peeling Head  reprezintă bârfe, oameni răi care vor spune lucruri răutăcioase, nu uita ceea ce spun reprezintă frustrările sau aspectele lor. Important este să nu te intereseze și să mergi înainte.

 Cum poți afla mai multe despre cele 4 animale din destinul tău cel de la ora, zi,  lună, și an intră website www.majoyo.com pe link-ul din prezentare și introdu data ta de naștere. Succes

   Pentru o consultație, sau o analiză mai amănunțită,  scrie-ne un email. Succes

Hororscop Chinezesc, Astrologia chineza, Predicții 2019, Anului porcului, Anul mistrețului, 

1 Consultație BaZI/ Zodiac Chinezesc

Află perioadele favorabile(an, lună, zi sau oră) fie pentru găsi un partener de viață sau pentru a avansa in carieră. După plată te vom contacta pentru informațiile necesare, programând în același timp consultația online.

50 

SunĂ-ne

0040 742888880

0033 651101611

Share This

Share This

Share this post with your friends!