Porc / Mistreț 2019

Previziuni BaZi

Astrologia Chineză

Porc/ Mistreț 2019 previziuni

 

Ești născut sub semnul Porcului/ Mistrețului în astrologia chineză BaZi (cele 4 Coloane ale Destinului)  aceasta este prognoza pentru anul 2019.

Anii de Porc/ Mistreț în zodiacul chinezesc sunt1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019….

La sfîrșitul zilei de 4 februarie se încheie anul Câinelui de Pământ  și începând cu data de 5 ianuarie incepe anul Porcului.

Cele douăsprezece semne din zodiacul chinezesc: Șobolan, Bou, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cai, Gapră, Maimută, Cocos, Câine, Porc,Șobolan, Bou, Horoscopul chinezesc, se mai  bazează pe cele 5 elemente apă, lemn, foc, pământ, metal.

 

CALCULATOR BaZI

COLOANELE DESTINULUI

Ești născut sub semnul Porcului în Astrologia Chineză BaZi (Cele 4 Coloane ale Destinului) aceasta este prognoza pentru anul 2019.  

  Anul acesta este anul tău plin de schimbării.

  Ai 3 stele favorabile, prima Relief God,  care  are capacitatea de a rezolva probleme, fie financiare, de sănătate, sau probleme în  relație, aducându-ți soluții favorabile, asta nu însemnă ca nu vei avea bătaie de cap.

 A doua stea favorabilă, 8 Seats….  Care e o stea foarte interesantă, poate aduce faimă și popularitate peste noapte, cine știe postezi ceva pe rețelele sociale, dar să fii atent ce postezi…. Să nu te faci de râs.

 A treia stea The Duke Arrival, Sosirea ducelui  este anul porcului, deci toate lumea este atentă la tine, ești în centrul atenției, dacă iți place, perfect… vezi ce poți oferii.

 În ceea ce privește stelele nefavorabile, Marele Duce, reprezintă schimbare, dacă este o persoană căreia nu-i plac schimbările va fi un an neplăcut, ceea ce iți sugerez, este să îmbrățișezi schimbarea.

O altă stea negativă dar nu majoră, este Back Poking, similară cu trădarea, sau când te vorbește lumea pe la spate (atenție în cine ai încredere anul acesta, să nu iți pui speranțele în prieteni, important e să nu ai așteptări de la nimeni anul acesta).

A treia stea Instabilitatea, când ești  intre doua decizii și nu știi ce sa alegi.

  Per total anul acesta va fii un an al schimbărilor, important este sa îmbrățișezi schimbarea și sa vezi partea bună a acesteia.

 Cum poți afla mai multe despre cele 4 animale din destinul tău cel de la ora, zi,  lună, și an intră website www.majoyo.com pe link-ul din prezentare și introdu data ta de naștere. Succes

Pentru o consultație, sau o analiză mai amănunțită,  scrie-ne un email. Succes

Hororscop Chinezesc, Astrologia chineza, Zodiac Chinezesc, Anul porcului, Anul mistrețului

1 Consultație BaZI/ Zodiac Chinezesc

Află perioadele favorabile(an, lună, zi sau oră) fie pentru găsi un partener de viață sau pentru a avansa in carieră. După plată te vom contacta pentru informațiile necesare, programând în același timp consultația online.

50 

SunĂ-ne

0040 742888880

0033 651101611

Share This

Share This

Share this post with your friends!