Meditație Theta Healing

cu Monica Tcaciuc

Tehnica de meditație ThetaHealing a fost creată de Vianna Stibal în 1995 în timpul călătoriei ei personale spreo viață mai  sănătoasă. Cartea sa originală detaliază călătoria ei personală de vindecare și legătura ei cu Creatorul folosind tehnica ei de meditație. Ea nu a început să predea tehnica ThetaHealing până în 2006, după ce a perfecționat tehnica pe cont propriu.

Tehnica ThetaHealing este o tehnică de meditație care folosește o filosofie spirituală cu scopul de a îmbunătăți mintea, trupul și spiritul în timp ce se apropie de Creatorul a tot ceea ce este (Dumnezeul nostru are multe nume și îl numim Creator). Este o rugăciune concentrată asupra Creatorului și vă permite să vă antrenați mintea, corpul și spiritul pentru a limita convingerile limitative și a trăi viața cu gânduri pozitive, dezvoltând virtuți în tot ceea ce facem. Prin meditație și rugăciune, tehnica ThetaHealing creează un stil de viață pozitiv.

Tehnica ThetaHealing este întotdeauna învățată să fie utilizată împreună cu medicina convențională. Învață cum să folosească propria intuiție naturală, bazându-se pe iubirea necondiționată a Creatorului. Credem prin rugăciune concentrată, folosind o „brainwave” Theta și delta (încorporează fizica cuantica), puteți, de fapt, să fii martor la Creatorul a tot ceea ce este de a crea o stare fizică și emoțională instantanee. Am aflat că prin tehnica ThetaHealing abilitățile intuitive pot fi folosite pentru a provoca schimbări spontane și bunăstare fizică și emoțională.

Theta Healing® ajută rapid la o dezvoltare personală și o modalitate de vindecare a energiei. Printr-o serie de instrumente și tehnici, un practician poate să acceseze convingerile și sentimentele limitative stocate în mintea subconștientă și să le schimbe instantaneu în cele care împuternicesc. Acest lucru se face prin energia a tot ce este – energia din orice. Practicantul face acest lucru de la Theta brainwave. Când schimbăm ceea ce credem, schimbăm modul în care ne simțim, ceea ce duce la luarea unor decizii diferite și luarea de noi acțiuni. Prin urmare, schimbarea rezultatelor și a vieții noastre.

Folosind un val theta, practicantul este capabil să se conecteze cu energia a tot ceea ce este pentru a identifica problemele  și a asista la vindecări și pentru a identifica și a schimba convingerile limitative. Descoperiți credința și sentimentul de lucru care pot schimba gândirea din interiorul vostru, care este legată de boală. Theta Healing este în esență aplicată fizica cuantică. Folosind un val theta al creierului, care pana acum se considera a fi accesibil doar in meditatia de somn adanc sau de yoghina, practicianul este capabil sa se conecteze cu energia a tot ce este, pentru a identifica problemele cu marturisirea vindecarilor pe corpul fizic, și să identifice și să schimbe credințele limitative.

„Suntem modelați de gândurile noastre; devenim ceea ce credem noi „.

Buddha

SunĂ-ne

0040 742888880

0033 651101611

Share This

Share This

Share this post with your friends!