Maimuță 2019

Previziuni BaZi

Astrologia Chineză 

Maimuță 2019 previziuni

 

Ești născut sub semnul  Maimuței  în astrologia chineză BaZi (cele 4 Coloane ale Destinului)  aceasta este prognoza pentru anul 2019.

Anii Maimuței  în zodiacul chinezesc sunt 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016….

La sfîrșitul zilei de 4 februarie se încheie anul Câinelui de Pământ  și începând cu data de 5 ianuarie incepe anul Porcului.

Cele douăsprezece semne din zodiacul chinezesc: Șobolan, Bou, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cai, Gapră, Maimută, Cocos, Câine, Porc. Horoscopul chinezesc, se mai  bazează pe cele 5 elemente apă, lemn, foc, pământ, metal.

 

CALCULATOR BaZI

COLOANELE DESTINULUI

Dacă te-ai născut sub semnul Maimuței în astrologia chineză BaZi (Cele patru Coloane ale Destinului) aceasta este previziunea pentru anul 2019.

Ai trei elemente/stele favorabile.

   Prima stea Fortune Virtue,  care pur și simplu înseamnă fericire, voie bună, prosperitate, petreceri, te distrezi și mergi să vizitezi lumea întreagă. Important e să faci ceva care are valoare pozitivă și in același timp  crează amintiri frumoase.

 A doua stea Jade Hall,  este una din cele 4 stele ale bogăției,  care practic înseamnă creștere a capitalului, valorii bunurilor  pe care le ai, important e să ai ceva, sau să produci bani, deoarece zero înmulțit cu orice, dă tot zero.

   A treia stea favorabilă este Nobleman,  care reprezintă noi persoane, fie prieteni, doctori sau profesori, care sunt gata să te ajute,sunt cei care te vor ajuta și susțin  când ai nevoie. Important este să ai planuri, teluri sau proiecte noi și oameni de care ai nevoie apar.

 În ceea ce privește stelele negative Heavenly Blade care indică accidente sau răni, ideal este să eviți să te aventurezi în ceva extrem, sau care ți-ar pune corpul în pericol(sari cu parașuta, Bungee jumping, scufundări, sau urci pe munte)

  A doua stea nefavorabilă Robbery Sha, indică furturi sau pierderi, important este să  fii atent la bunurile tale, pașaport, acte bijuterii, sau dacă ai o afacere fii cu ochii pe conturi sau bani, sau evită zone periculoase.

 A treia stea mai putin benefică, este Curled Tongue, care reprezintă ceartă și scandal legat de bani.  

Cum poți afla mai multe despre cele 4 animale din destinul tău cel de la ora, zi,  lună, și an intră website www.majoyo.com pe link-ul din prezentare și introdu data ta de naștere. Succes

   Pentru o consultație, sau o analiză mai amănunțită,  scrie-ne un email. Succes

Hororscop Chinezesc, Astrologia chineza, Zodiac Chinezesc, Anul porcului, Anul mistrețului

1 Consultație BaZI/ Zodiac Chinezesc

Află perioadele favorabile(an, lună, zi sau oră) fie pentru găsi un partener de viață sau pentru a avansa in carieră. După plată te vom contacta pentru informațiile necesare, programând în același timp consultația online.

50 

SunĂ-ne

0040 742888880

0033 651101611

Share This

Share This

Share this post with your friends!