Iepure 2019

Previziuni BaZI

Astrologia Chineză

Iepure 2019 previziuni

 

Ești născut sub semnul  Iepurelui în astrologia chineză BaZi (cele 4 Coloane ale Destinului)  aceasta este previziunea pentru anul 2019.

Anii iepurelui în zodiacul chinezesc sunt:1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023….

La sfîrșitul zilei de 4 februarie se încheie anul Câinelui de Pământ  și începând cu data de 5 ianuarie incepe anul Porcului.

Cele douăsprezece semne din zodiacul chinezesc: Șobolan, Bou, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cai, Gapră, Maimută, Cocos, Câine, Porc. Horoscopul chinezesc, se mai  bazează pe cele 5 elemente apă, lemn, foc, pământ, metal.

 

CALCULATOR BaZI

COLOANELE DESTINULUI

Ești născut sub semnul  Iepurelui în astrologia chineză BaZi (cele 4 coloane ale destinului)  aceasta este previziunea pentru anul 2019.

    Ai patru stele favorabile în destinului tău pentru întregul an.

 Să începem cu prima stea favorabilă  Heavenly Strenght  Puterea Cerească care denotă puterea, curajul și autoritatea, acum este bine pentru tine  să începi proiecte de care te-ai temut în anii precedenți, acum ai curajul și ajutorul necesar să începi.

   A doua stea este numită   Golden Chest –  Cutia de Aur,  înseamnă că în 2019 iți vei putea marii venitul sau primii o recompensă pentru ceva ce ai făcut, aceasta stea mai este numita și steaua Bogăției, așa că profită de oportunitățile care apar, dacă stai acasă si nu faci nimic, acestă stea se risipește.

   A treia stea de bun augur  Three Stages Cele trei etape

înseamnă a urca în grad astfel încât, dacă dorești să evoluezi în carieră sau ai țintit deja un post acum este momentul să aplici pentru un nou job sau de ce nu să iei inițiativa de fi avansat la  la locul de muncă.

 

 A patra stea favorabila este  General Star – Steaua General(armată), înseamnă autoritate și putere, și ești în funcția în care trebuie sa fii lider(dacă nu iți este natural să fii lider, o să ai putină bătaie de cap)

 

Dar cu toate acestea eu cred că această combinație extraordinară

are multe oportunități pozitive pentru tine în 2019.

 

   În ceea ce privește părțile negative anul acesta ai doar două stele negative ai  Officer Charm – Ofițerul, unde ar putea exista unele probleme cu documentație și cineva ar putea fi te supărat pentru că nu ai semnat ceva sau le-ai promis ceva și nu ai terminat.

 

 Five Ghosts – Cele cinci fantome, a doua stea negativă care aduce evenimente misterioase, ai putea fi un pic suspicios anul acesta  sau pentru unii oameni care sunt mai conștienți la energii pot deveni mai sensibili când merg în case vechi sau locuri încărcate energetic, cine știe poate simți un spirit.

 Iată ce iți sugerez,  să ai un plan și începi să lucrezi la acesta, și dacă faci acest lucru în 2019 va fi un an grozav dacă nu ai nici un plan

alte persoane care au un plan  te vor folosi pentru lor.

   Cum poți afla mai multe despre cele 4 animale din destinul tău cel de la ora, zi,  lună, și an intră website www.majoyo.com pe link-ul din prezentare și introdu data ta de naștere. Succes

   Pentru o consultație, sau o analiză mai amănunțită,  scrie-ne un email. Succes

Horoscop Chinezesc, Astrologia chineză, Predicții 2019, Anului porcului, Anul mistrețului, 

1 Consultație BaZI/ Zodiac Chinezesc

Află perioadele favorabile(an, lună, zi sau oră) fie pentru găsi un partener de viață sau pentru a avansa in carieră. După plată te vom contacta pentru informațiile necesare, programând în același timp consultația online.

50 

SunĂ-ne

0040 742888880

0033 651101611

Share This

Share This

Share this post with your friends!