Feng Shui business București

Spațiu zen dedicat

armoniei in afaceri 

Cum energia locului de la munca ne influenteza motivatia si armonia.

Locuiesti în Paris/Bucuresti și aș vrea să știi cum va decurge consultația Feng Shui?

Feng Shui este în primul rând înțelegerea faptului că energia universală (Chi) influențează casa și afacerea dvs. Chi este peste tot pe această planetă, dar poate lua diferite aspecte: slab sau puternic, benefic sau negativ, yin sau yang …

Scopul consultării unui expert în Feng Shui este de a transforma Chi-ul biroului dvs sau al spatiului comercial și să-l utilizați cu înțelepciune pentru a vă îmbunătăți veniturile si viata sociala.

  • Practic
  • Comfort
  • Zen
  • Benefic

 Feng Shui birou

In ce directie trebuie sa asez biroul pentru a avea venituri mai mari  ?

 Există multe reguli care vă permit să creați un mediu favorabil din punct de vedere Feng Shui în spațiul dvs. comercial și le voi explica pe rand. Principalele aspecte sunt:

1. aspectul exterior
2. ușa principală/ intrare a clientilor
3. decorarea/activarea/remedierea spatiului
4. localizarea casei de marcat
5. chiuvete, toaletă, baie,bucatarie
6. poziția biroului in functie de energia spatiului

Adesea, vă sfătuiesc să reparați anumite piese, dar puteți, de asemenea, să vă redecorați cu țesături de umbra potrivită, mai ales dacă vă închiriați. Într-adevăr, culorile reprezintă unul din instrumentele principale pentru a transforma Chi-ul unui loc de viață într-o energie care susține familia și familia ta.

Am transformat multe spatii commerciale și am reușit întotdeauna să le convertesc cu Feng Shui; Oricare ar fi situația dvs. personală, nu ezitați să mă sunați și vom studia opțiunile de transformare ale habitatului dumneavoastră.

Oferta Consultatie FENG SHUI 2018

Consultație Feng Shui spațiu comercial până in 50 m²

Ofertă consultație Feng Shui 2018, spațiu comercial București sau Ilfov(+tarif deplasare).

1000 RON

Feng Shui spatiu comercial

Spațiul dedicat clientilor, sala asteptare, restaurant, birou sunt spatii  importante în orice afacere. Motivul pentru care spatiul in care interactionezi cu clientul este atât de important este pentru ca reprezinta spațiul social principal, fie în rândul angajatilor, fie al clietilor. Folosirea feng shui în acest spatiu devine o prioritate mai mare atunci când importanța acelui spatiu este recunoscut și când cineva își amintește că feng shui poate transforma fluxul de qi (energie) de la haotică și rapidă sau stagnantă și învechită într-un flux calm și constant atât întineritoare, cât și răcoritoare, putem imbuntatii feng shui-ul din acest spatiu în ceea ce privește locația, aspectul, mobilierul și vibrația generală.

Model Feng Shui birou

In Feng Shui  biroul/ caseria /cat si celelalte zone de fabricatie determină succesul companiei.

Vrei să progresezi in carieră ?

2 + 12 =

SunĂ-ne

0040 742888880

0033 651101611

Share This