Feng Shui

Echilibru si armonie casei tale

Adu armonia, bunăstarea in casa ta folosind Feng Shui

Armonie

Feng Shui este o șțiință care ne invață cum sa trăim in armonie cu mediul inconjurător.

Relații sociale

Activând energiile actuale 8,9,1, putem imbunătății relațiile sociale. Asigurați-vă că aceast aspect al vieții nu este afectat de nici o energie negativă.

Iubire

Când vine vorba de feng shui, ne gândim la  cum sa atragem partenerului ideal sau dragostea in viața noastră.

Cariera

Oportunitățile de afaceri și de carieră sunt îmbunătățite de medii favorabile. Feng Shui vă poate ajuta să vă dezvoltați cariera și afacerea .

Feng Shui istorie

Feng Shui este o străveche știință chinezească despre rolul energiilor în influențarea calității vieții fiecărui om. Feng Shui înseamnă, în traducere, vânt și apă, adică elementele de bază ale vieții, și pornește de la premisa că fiecare obiect și fiecare ființă umană emană energie. Pentru o viață armonioasă, pentru împlinire pe plan financiar și sentimental, energiile omului trebuie să interacționeze pozitiv cu energiile obiectelor din mediul său de viață și lucru. O interacțiune nepotrivită afectează energia omului, ceea ce se răsfrânge asupra felului în care gândește, acționează și reacționează. Feng Shui este tocmai despre cum ne putem folosi de energiile pozitive și despre cum putem îndepărta energiile negative ale spațiilor în care ne petrecem cea mai mare parte a timpului. Concret: amenajarea spațiilor de lucru și spațiilor casnice în funcție de energia fiecăruia dintre noi și energiile obiectelor din jur.

Cum stiu daca Feng Shui e bun pentru mine?

În feng shui fiecare direcție, cum ar fi nordul, sudul sau nord-estul, are un număr, un element de culoare, un element și o formă asociată cu ea. Fiecare formă are un înțeles distinct. De exemplu, forma înaltă, dreptunghiulară a lemnului este asociată cu creșterea. Forma asociată cu „metalul mare” sau cu nord-vestul este rotundă. Aceasta este și forma de monede – sau „schimbare” – și bogăție..

Creșterea bunăstării
In Asia, Feng Shui este cel mai des folosit pentru a atrage bogăția. Multe afaceri o folosesc, iar majoritatea magnaților caută ajutor în acest domeniu.
Găsirea unui partener
Conform experienței și observațiilor mele, dragostea este al doilea beneficiu cel mai frecvent pe care oamenii îl caută atunci când utilizează Feng Shui. În timp ce bărbații caută cel mai mult prosperitatea și progresul în carieră, am observat că majoritatea femeilor caută dragoste.
Dezvoltarea carierei și stabilitatea
În conformitate cu bagua, partea de nord a casei simbolizează cariera. Această zonă trebuie să fie liberă de orice Qi negativ și nu trebuie să lipsească în ceea ce privește suprafața și spațiul. De exemplu, o casă cu partea de nord concavă spre interior înseamnă că energia din nord ar lipsi, putând astfel să vă dăuneze carierei.
Sănătate
Îmbunătățiri în domeniul sănătății
Feng Shui-ul potrivit vă poate îmbunătăți considerabil sănătatea. (Aceasta nu înseamnă că puteți neglija exercițiile fizice, mâncarea adecvată sau somnul) Feng Shui pentru sănătate este folosit în cea mai mare parte pentru bolnavii sau vârstnicii.
Armonia într-o relație sau căsătorie
Zona de armonie (Yan Nien) determinată de numărul dvs. Kua guvernează relațiile, inclusiv căsătoria. Pentru a rămâne într-o relație, asigurați-vă că această zonă nu este afectată de nici un Feng Shui negativ (sau „Xa”).

Feng Shui

Multă lume consideră Feng Shui un adevărat stil de design interior, pentru că e vorba despre cum aranjăm mobilierul, despre ce soi de obiecte decorative cumpărăm, despre materialele ce compun spațiul privat. În realitate, Feng Shui e o artă mult mai complexă, a jonglării cu energiile din jur, și aveți nevoie de ajutorul unui specialist pentru a afla ce soi de energii se regăsesc la voi acasă sau la locul muncă și în ce fel vă influențează viața.

Există magazine Feng Shui chiar și în România, de unde puteți cumpăra decorațiuni specifice, tradiționale: rața mandarină, elefantul, clopoțelul sau fântâna arteziană. Însă acestea rămân exclusiv elemente decorative, atâta vreme cât nu sunt încadrate unei expertize Feng Shui. Vă stau la dispoziție pentru a descoperi împreună energiile spațiilor voastre private, pentru a vă ajuta să combateți energiile negative și să le stimulați pe cele pozitive.

Consultație Feng Shui

 

Intâlnirea față in față

Intălnirea este foarte importanta, ideal este sa apelati la un expert Feng Shui inainte de a cumpăra sau inchiria o locuinta(si inainte de a construi o casa).

In cazul al doilea, aveti deja o locuință dar credeti ca aveti nevoie de sfatul unui consultant Feng Shui.

Apelați cu incredere la expertul nostru!

 

i

Datele necesare pentru o expertiza Feng Shui

Inainte de a intocmi o analiza Feng Shui avem nevoie de planul casei, data de construcție a imobilului.

Expertul nostru Feng Shui, va indentifica, fațada clădirii alături de dumneavoastră, cat si orientarea  cardinală a acesteia.

 

 

Recomandarile Expertului Feng Shui

A doua intâlnire constă in aplicarea remediilor Feng Shui. Remedii pe care le aveți in casa deja, sau fie remedii tradiționale Feng Shui.

In acestă consultație Feng Shui va voi explica, cum ne influenteză energiile, care sunt acestea si cum le putem activa pe cele bune și remedia  pe cele mai putin bune. 

 

Feng Shui Testimonial

 

„M-am mutat recent intr-un nou apartament, am decorat acest aparatment dupa ce citisem cateva carti de Feng Shui, in doua luni de stat in acesta apartament, mi-am dat seama ca ceva nu e bine cu acest spatiu, ma despartisem de partenerul meu si energiile care ma inconjurau nu erau tocmai favorabile. Am decis sa apelez la un consultant Feng Shui, mi-a fost explicat care sunt zonele din casa cu energii favorabile, si cum sa le activez, si am pus remedii pentru energiile nefavorabile, extra am primit si o cunsultatie de astrologie Bazi, care chiar ma facut sa inteleg mai bine personalitatea mea si oportunitatile care vin cu acesta si cum sa le fructific. Va recomand din suflet. In acelasi an m-am casatorit ;)”  Iulia.

Ofertă Consultație FENG SHUI 2019

Consultație Feng Shui locuință până in 50 m²

Ofertă consultație Feng Shui 2018, casă sau apartament Bucuresți sau Ilfov(+tarif deplasare). 

200 

Consultație Feng Shui spațiu comercial până in 50 m²

Ofertă consultație Feng Shui 2018, spațiu comercial Bucuresți sau Ilfov(+tarif deplasare).

250

FENG SHUI

CONSULTAȚII GRATUITE

 

In Feng Shui invațam sa fin generosi, si tot ceea ce dorim este sa trăim in prosperitate si armonie. Daca reprezinți instituții precum scoli, gradinițe fie publice sau private oferim serviciile noastre gratuit. Si reprezentanții  MAJOYO sunt interesați de a colabora pentru ca generațiile viitoare sa fie constienți de impactul pe care il au asupra mediului inconjurător si viitorului acestei planete.

Echipa MAJOYO  doreste sa trăiasca intr-o lume mai buna, mai generoasă iar din acest motif am ales ONG-urile, fundațiile in scopuri umanitare, in a le oferi consultanța.

Vă mulțumim!

 

 

In  cultura Feng Shui, copii sunt generația viitoare, acestora le arătam evoluția noastră ca specie umană, si ii educăm pentru a creea un viitor mai bun noua cât si lor, mai conșțiincios. Copii sunt oglinda noastră, ei  in prima instanță ne imită comportamentul. Sa ii invațăm cum să trăim intr-o lume plină de compasiune si iubire față de tot ceea ce ne inconjoară. 

 

Dorești o consultație? Scrie-ne!

3 + 3 =

SunĂ-ne

0040 742888880

0033 651101611

Share This