Feng Shui casă Bucureșți

Spațiu dedicat armoniei umane

Cum energia spațiului în care trăim ne influențează starea de bine.

Locuiesti în Paris/Bucuresti și ai vrea să știi cum va decurge consultația Feng Shui?

Feng Shui este în primul rând înțelegerea faptului că energia universală (Chi) influențează casa și afacerea dvs. Chi este peste tot pe această planetă, dar poate lua diferite aspecte: slab sau puternic, benefic sau negativ, yin sau yang …
Scopul consultării unui expert în Feng Shui este de a transforma Chi-ul apartamentului sau casei dvs. și să-l utilizați cu înțelepciune pentru a vă îmbunătăți viața și familia.

Trebuie sa mut patul in living pentru un feng shui bun zid sau să daram un zid în casa ?

Evit recomandarea unor astfel de soluții extreme! Există multe reguli care vă permit să creați un mediu favorabil din punct de vedere Feng Shui în spațiul dvs. de locuit și le voi explica unul câte unul, cameră pe cameră. Principalele aspecte sunt:

1. aspectul exterior
2. ușa principală
3. decorarea/activarea/remedierea camerelor
4. localizarea aragazului și a cuptorului
5. chiuvete, toaletă, baie
6. poziția patului tău

Feng shui consultație

Dacă locuiți în Paris sau Bucuresti, puteți să rezervați o consultatie Feng Shui pentru a vă îmbunătăți energia din casa și viața dumneavoastra. (Mă deplasez în toată doar la cerere).

Feng Shui Apartament

Feng shui-il se poate  aplica in fiecare spatiu locuibil,  Chi-ul din fiecare apartament depinde de analiza Feng Shui, a acelui spatiu.

Feng Shui Casa

Cum fiecare casa este unica in  constructia acesteia, decoratiile folosite si persoanele care locuiesc. Asa si consultatia Feng Shui este unica si adaptata acelor circumstante.

Feng Shui pat dormitor directie

In ceea ce priveste directia patului,  doar dupa o analiza putem determina  directia favorabila.
Adesea, vă sfătuiesc să reparați anumite piese, dar puteți, de asemenea, să vă redecorați cu țesături de umbra potrivită, mai ales dacă vă închiriați. Într-adevăr, culorile reprezintă unul din instrumentele principale pentru a transforma Chi-ul unui loc de viață într-o energie care susține familia și familia ta.

Multe apartamente  am reușit  să le convertesc sa aiba un  Feng Shui bun. Oricare ar fi situația dvs. personală, nu ezitați să mă sunați și vom studia opțiunile de transformare ale habitatului dumneavoastră.

  • Practic
  • Comfort
  • Zen
  • Benefic
Oferta Consultație FENG SHUI 2018

Consultație Feng Shui locuință până in 50 m²

Ofertă consultație Feng Shui 2018, casă sau apartament București sau Ilfov(+tarif deplasare).

Feng Shui pat dormior

In Feng Shui  locația/orientarea patul din dormitor.

Pat dormitor feng shui,  nu este recomandat să asezați patul in acest fel, recomandat este sa aveti o tablie, si susținere(sprijinit de un perete).

Doar in functie de energia chi pe care o aveți in dormitor puteti alege culorile care o susțin/ remediază.

Feng Shui living

Camera de zi este un spațiu important în orice casă, indiferent dacă este vorba de un pod, un apartament studio, un duplex, o vila  sau un conac. Motivul pentru care camera de zi este atât de importantă este pentru ca reprezinta spațiul social principal din casă, fie în rândul locuitorilor, fie al oaspeților invitați. Folosirea feng shui în camera de zi devine o prioritate mai mare atunci când importanța camerei este recunoscută și când cineva își amintește că feng shui poate transforma fluxul de qi (energie) de la haotică și rapidă sau stagnantă și învechită într-un flux calm și constant atât întineritoare, cât și răcoritoare.putem imbuntatii feng shui-ul din camera de zi în ceea ce privește locația, aspectul, mobilierul și vibrația generală.

 

SunĂ-ne

0040 742888880

0033 651101611

Share This