Dragon 2019

Previziuni BaZI

Astrologia Chineză

Dragon 2019 previziuni

 

Ești născut sub semnul  Dragonului în astrologia chineză BaZi (cele 4 Coloane ale Destinului)  aceasta este prognoza pentru anul 2019.

Anii dragonului în zodiacul chinezesc sunt: 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024….

La sfîrșitul zilei de 4 februarie se încheie anul Câinelui de Pământ  și începând cu data de 5 ianuarie incepe anul Porcului.

Cele douăsprezece semne din zodiacul chinezesc: Șobolan, Bou, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cai, Gapră, Maimută, Cocos, Câine, Porc. Horoscopul chinezesc, se mai  bazează pe cele 5 elemente apă, lemn, foc, pământ, metal.

 

CALCULATOR BaZI

COLOANELE DESTINULUI

Ești născut sub semnul  Dragonului în astrologia chineză BaZi (cele 4 coloane ale destinului)  aceasta este previziuni pentru anul 2019.

Va  fi un an destul de interesant sa aflăm ce va fi nou pentru tine începând cu luna februarie.

 

   Anul acesta ai doua noi elemente favorabile Red Matchmaker  Floarea Iubirii,  sau steaua relațiilor. Acesta stea este buna pentru cei care sunt singuri și își doresc sa fie într-o relație, iar pentru cei care sunt  într-o relație, este un an favorabil sa întărești,consolidezi, sau sa rezolvi problemele existente.

 

Al doilea element favorabil este Montly Star Virtue sau Stea lunara a  virtuții- care este o stea unica și ajuta în a dizolva problemele mari care au un impact negativ în unele mai mici de o mai mica gravitate. Deci este un an favorabil sa rezolvi problemele din anii trecuți sau cele care apar, și să repari relațiile care s-au răcit.

 

În ceea ce privește cariera sau afacerile: este un an în care datorită Florii Iubirii  este favorabil sa creezi noi relații de munca sau sa atragi noi clienți. Steaua lunară a virtuții te va ajuta la locul de muncă dacă ai probleme vechi nerezolvate, cu clienții, șeful, sau colegii.

 

În ceea ce privește stelele nefavorabile

Începem cu Heavenly secrets— secretul ceresc  în care afli ceva ce a fost ținut secret: deci prin urmare vei lua acțiune ținând cont de noile informații. Dacă ești o persoană suspicioasă care cauta în telefonul soțului/soției/… vei descoperi lucruri care nu te va face foarte fericit/fericita.

  Sau fie capeți o noua informație la locul de munca… și ținând cont de aceasta va trebui sa iei acțiune ….care va crea anumite probleme.

Iar dacă vrei sa menții pacea câteodată a  ignora este o calitate.

   Yin Sha  a doua stea tradusa ca ofensând femeia: și nu orice femeie…. Femeia care este rautacioasa,intepata, bitchy.

Dacă ești bărbat născut sub semnul dragonului este recomandat sa fii loial și mai liniștit.

A treia stea — Death Charm -Moartea charismei înseamnă ca exista posibilitatea sa cazi bolnav, fie de la o  răceală , gat , sistemul respirator sau intestinul mare.

   În final ultima stea– Lesser Consumer– consumator mic- ceea ce înseamnă ca vei cheltui mai multi bani—- dacă tot o faci fa-o fără sa regreți, planificat  investește în bunuri, pe care în viitor sa le poți valorifica și de ce nu să își mărească valoarea în timp.

Cum poți afla mai multe despre cele 4 animale din destinul tău cel de la ora, zi,  lună, și an intră website www.majoyo.com pe link-ul din prezentare și introdu data ta de naștere. Succes

   Pentru o consultație, sau o analiză mai amănunțită,  scrie-ne un email. Succes

Hororscop Chinezesc, Astrologia chineza, Predicții 2019, Anului porcului, Anul mistrețului, 

1 Consultație BaZI/ Zodiac Chinezesc

Află perioadele favorabile(an, lună, zi sau oră) fie pentru găsi un partener de viață sau pentru a avansa in carieră. După plată te vom contacta pentru informațiile necesare, programând în același timp consultația online.

50 

SunĂ-ne

0040 742888880

0033 651101611

Share This

Share This

Share this post with your friends!