Cocoș 2019
Previziuni BaZi
Astrologia Chineză

Cocoș 2019 previziuni

 

Ești născut sub semnul  Cocoșului  în astrologia chineză BaZi (cele 4 Coloane ale Destinului)  aceasta este prognoza pentru anul 2019.

Anii de Cocoș  în zodiacul chinezesc sunt1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017….

La sfîrșitul zilei de 4 februarie se încheie anul Câinelui de Pământ  și începând cu data de 5 ianuarie incepe anul Porcului.

Cele douăsprezece semne din zodiacul chinezesc: Șobolan, Bou, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cai, Gapră, Maimută, Cocos, Câine, Porc,Șobolan, Bou, Horoscopul chinezesc, se mai  bazează pe cele 5 elemente apă, lemn, foc, pământ, metal.

 

CALCULATOR BaZI

COLOANELE DESTINULUI

Ești născut sub semnul Cocoșului în astrologia chineză BaZi (Cele 4 Coloane ale Destinului) aceasta este prognoza pentru anul 2019

   Ai 2 stele/elemente favorabile asemănătoare.

   Primul element Heavenly Scholar care este o stea a inteligenței, și Steaua Inteligenței ce înseamnă ca ai o memorie mai bună, vezi lucrurile mai clar,  și te simți mai inteligent. Dar acestă stea trebuie activată fie învățând ceva nou, sau căpătând o nou competență, deoarece tot ceea ce te desparte de unde vrei să fii, reprezintă cunoaștere.  Partea mai puțin buna a acestei stele este ca dacă nu înveți nimic, sau nu te duci la nici un curs, vei fii foarte activ mintal, și vei judeca, analiza pe cei de lângă tine, soț/ie, prieteni sau familie, de ce pentru că toată atenția ta se revarsă asupra lor și vei crea certuri. Cel mai bine caută un curs la care ți-ai dori să participi și să iți ții minte ocupată învățând lucruri noi.

     În ceea ce privește stelele/elementele nefavorabile,   Broken Star, înseamnă că se vor strica lucruri, fie ceva de la bucătărie, mașina, telefonul…. Evenimente minore… nu e ceva ce nu se poate repara.

A doua stea negativă este Sky Dog, mare atenție la aceasta, indică răni sau cicatrici, cine știe poate o să te operezi.

Chalamity Sha, care indică ca poți fii blocat/ă într- o  zonă cu calamități(inundații, zăpadă, etc).

Pentru anul 2019 în astrologia chineză iți recomand să înveți, să capeți o nouă competență.

   Cum poți afla mai multe despre cele 4 animale din destinul tău cel de la ora, zi,  lună, și an intră website www.majoyo.com pe link-ul din prezentare și introdu data ta de naștere. Succes

 Pentru o consultație, sau o analiză mai amănunțită,  scrie-ne un email. Succes

Hororscop Chinezesc, Astrologia chineza, Zodiac Chinezesc, Anul porcului, Anul mistrețului

 

1 Consultație BaZI/ Zodiac Chinezesc

Află perioadele favorabile(an, lună, zi sau oră) fie pentru găsi un partener de viață sau pentru a avansa in carieră. După plată te vom contacta pentru informațiile necesare, programând în același timp consultația online.

50 

SunĂ-ne

0040 742888880

0033 651101611

Share This

Share This

Share this post with your friends!