Capră 2019

BaZi previziuni

Astrologia Chineză

Capră 2019 previziuni

 

Ești născut sub semnul  Caprei în astrologia chineză BaZi (cele 4 Coloane ale Destinului)  aceasta este prognoza pentru anul 2019.

Anii de capră în zodiacul chinezesc sunt:1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027….

La sfîrșitul zilei de 4 februarie se încheie anul Câinelui de Pământ  și începând cu data de 5 ianuarie incepe anul Porcului.

Cele douăsprezece semne din zodiacul chinezesc: Șobolan, Bou, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cai, Gapră, Maimută, Cocos, Câine, Porc. Horoscopul chinezesc, se mai  bazează pe cele 5 elemente apă, lemn, foc, pământ, metal.

 

CALCULATOR BaZI

COLOANELE DESTINULUI

Ești născut sub semnul Caprei în astrologia chineză BaZi (Cele 4 Coloane ale Destinului) aceasta este previziunea pentru anul 2019.

Ai două elemente favorabile, primul Heavenly Longevity  care reprezintă sănătate îndelungată, așa că anul acesta este recomandat sa iți faci analizele necesare, să ai grija de corpul tău,  fie mergi la un detox, sau fie fă tratamentele pe care le-ai amânat. Aceasta stea nu apare în fiecare an, ea reprezintă oportunitatea de a te vindeca,de ați prelungi viața,  așa că nu mai amâna, deoarece vei întâlni oamenii/doctorii potriviți pentru ați îmbunătăți starea fizică.

     Elegant Seal  a doua stea favorabilă reprezintă creativitatea este steaua artelor sau artiștilor, dar și a celor care crează fie în marketing, vânzări, PR dacă lucrezi în aceste domenii, anul acesta vei avea parte de inspirație, dacă nu lucrezi într un domeniu în care creativitatea e la bază,  este posibil să pari puțin mai excentric/ă.

În ceea ce privește stelele negative Sky Cry,  plângi din senin, sau ești mult mai emoțional/ă.  Fie te uiti la un film și devii mult mai sensibil.

A doua stea negativă este White Tiger, care semnifică că te poți lovi, sângera,sau rănii mai ușor, alt aspect atrage atenția celor care practică sporturi extreme, să fie mult mai precauți sau să facă o pauză. Există însă o soluție pentru a diminua efectul acestui element nefavorabil este recomandat sa mergi să donezi sau să iți faci niște analize.

  Cum poți afla mai multe despre cele 4 animale din destinul tău cel de la ora, zi,  lună, și an intră website www.majoyo.com pe link-ul din prezentare și introdu data ta de naștere. Succes

   Pentru o consultație, sau o analiză mai amănunțită,  scrie-ne un email. Succes

Hororscop Chinezesc, Astrologia chineza, Predicții 2019, Anului porcului, Anul mistrețului, 

1 Consultație BaZI/ Zodiac Chinezesc

Află perioadele favorabile(an, lună, zi sau oră) fie pentru găsi un partener de viață sau pentru a avansa in carieră. După plată te vom contacta pentru informațiile necesare, programând în același timp consultația online.

50 

SunĂ-ne

0040 742888880

0033 651101611

Share This

Share This

Share this post with your friends!