Cal 2019

Previziuni BaZi

Astrologia Chineză

Cal 2019 previziuni

 

Ești născut sub semnul  Calului în astrologia chineză BaZi (cele 4 Coloane ale Destinului)  aceasta este previziunea  pentru anul 2019.

Anii de cal în zodiacul chinezesc sunt:1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026….

La sfîrșitul zilei de 4 februarie se încheie anul Câinelui de Pământ  și începând cu data de 5 ianuarie incepe anul Porcului.

Cele douăsprezece semne din zodiacul chinezesc: Șobolan, Bou, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cai, Gapră, Maimută, Cocos, Câine, Porc. Horoscopul chinezesc, se mai  bazează pe cele 5 elemente apă, lemn, foc, pământ, metal.

 

CALCULATOR BaZI

COLOANELE DESTINULUI

Ești născut sub semnul Calului în Astrologia Chineză BaZi (Cele 4 Coloane ale Destinului) aceasta este previziunea pentru anul 2019.  

Anul acesta va fii un an minunat, deoarece ai trei mari stele favorabile.

 Prima Emperor Star, este una din cele mai favorabile stele, înseamnă că vor apărea multe oportunități și beneficii dar acestea vin o dată cu responsabilitate, Împăratul nu stă degeaba, acum este momentul să fii lider, să fii conducător. Dacă nu ești o persoană căreia nu îi place să fie lider atunci vei avea parte de singurătatea împăratului. E o stea cu un dublu efect fie că iei sau nu acțiune. Recomandat este sa te aventurezi în a fi lider, pentru că vei primii ajutor, ai resursele necesare, doar nu degeaba ești împărat.

 A doua stea Dragon Virtue, este una din cele mai puternice stele în rezolvarea problemelor. Așa că în 2019 multe probleme vor apărea, pentru ca tu să le rezolvi, și acum ai să spui dar aceasta nu este o stea favorabilă. Părerea mea este că dacă rezolvi probleme ești capabil, dacă nu rezolvi nici o problemă rămâi la fel fără să evoluezi, fără să te dezvolți și sa înveți lucruri noi.

A treia stea favorabilă Earth Relief,  este foarte buna pentru investiții, fie cauți o casă sau teren , de fapt acestă stea iți aduce oferte bune pentru a investi.

 O altă stea care apare în destin se numește Heavenly Judge, care practic nu este o stea foarte rea, se manifestă prin simplu fapt că oamenii se vor uita la tine prin urmare te vor judeca sau vor avea ceva de spus, e și firesc când ești în poziția de împărat, deoarece toții oamenii îi urmăresc pe cei care sunt la conducere.

O altă stea cu aspect negativ este Brutal Defeat,  care semnifică ca vor fii multe urcușuri și coborâșuri, sau blocaje dar ține minte că ai celelalte stele pozitive care vin în ajutorul tău.

 Cum poți afla mai multe despre cele 4 animale din destinul tău cel de la ora, zi,  lună, și an intră website www.majoyo.com pe link-ul din prezentare și introdu data ta de naștere. Succes

   Pentru o consultație, sau o analiză mai amănunțită,  scrie-ne un email. Succes

Hororscop Chinezesc, Astrologia chineza, Predicții 2019, Anului porcului, Anul mistrețului, 

1 Consultație BaZI/ Zodiac Chinezesc

Află perioadele favorabile(an, lună, zi sau oră) fie pentru găsi un partener de viață sau pentru a avansa in carieră. După plată te vom contacta pentru informațiile necesare, programând în același timp consultația online.

50 

SunĂ-ne

0040 742888880

0033 651101611

Share This

Share This

Share this post with your friends!