Câine 2019

Previziuni BaZi

Astrologia Chineză

Câine 2019 previziuni

 

Ești născut sub semnul  Câinelui  în astrologia chineză BaZi (cele 4 Coloane ale Destinului)  aceasta este prognoza pentru anul 2019.

Anii de Cocoș  în zodiacul chinezesc sunt1934, 1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018….

La sfîrșitul zilei de 4 februarie se încheie anul Câinelui de Pământ  și începând cu data de 5 ianuarie incepe anul Porcului.

Cele douăsprezece semne din zodiacul chinezesc: Șobolan, Bou, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cai, Gapră, Maimută, Cocos, Câine, Porc,Șobolan, Bou, Horoscopul chinezesc, se mai  bazează pe cele 5 elemente apă, lemn, foc, pământ, metal.

 

CALCULATOR BaZI

COLOANELE DESTINULUI

Ești născut sub semnul câinelui în astrologia chineză BaZi (cele 4 coloane ale destinului) aceasta este prognoza pentru anul 2019.

  Ai doua stele/ elemente favorabile anul acesta prima stea Heavenly Benevolence , dacă în trecut ai avut probleme, sau situații care și acum te mai răscolesc, ei bine acestă stea te ajută să vindeci rănile trecutului, și să ierți,  iertând pe alții dar și pe tine te eliberezi de energia care te-a ținut captiv și poți în sfârșit sa fii fericit/fericită.

A doua stea  Sky Happiness este o stea care ajută la construirea unor relații de lungă durată, dacă nu ești într-o relație, anul acesta este recomandat sa ieși, să întâlnești parteneri noi, pentru a forma o relație, iar dacă ești deja într-o relație aceasta se va consolida, existând posibilitatea unei căsătorii.

În ceea ce privește stelele nefavorabile sunt minore dar e bine să știm de ele. Prima stea Sickness Charm indică posibilitatea că te poți îmbolnăvii, fie o răceala, ce îți recomand anul acesta este sa urmezi un detox, sau să-ți  îmbunătățești regimul alimentar, bine ar fi la începutul anului să mergi la un consult/analize medicale, pentru a preveni și nu trata.

A doua Stea Yellow Flag – oameni care îți vor face probleme, care vor cauta sa te distragă de la țelul tău, fie în afaceri fie în relație dacă dorești sa te căsătorești.

Iar a treia stea Year Sha  care e asemănătoare cu de înainte, oameni care nu au nimic mai bun să facă decât să te saboteze pe tine. Dar nu te îngrijora deoarece aceste stele nu sunt foarte puternice.

Cum poți afla  mai multe despre cele 4 animale din destinul tău cel de la ora, zi,  lună, și an intră website www.majoyo.com pe link-ul din prezentare și introdu data ta de naștere. Succes

Pentru o consultație, sau o analiză mai amănunțită,  scrie-ne un email. Succes

 

Hororscop Chinezesc, Astrologia chineza, Zodiac Chinezesc, Anul porcului, Anul mistrețului

 

1 Consultație BaZI/ Zodiac Chinezesc

Află perioadele favorabile(an, lună, zi sau oră) fie pentru găsi un partener de viață sau pentru a avansa in carieră. După plată te vom contacta pentru informațiile necesare, programând în același timp consultația online.

50 

SunĂ-ne

0040 742888880

0033 651101611

Share This

Share This

Share this post with your friends!