Bou /Bivol 2019

Previziuni BaZi

Astrologia Chineză

Bou / Bivol 2019 previziuni

 

Ești născut sub semnul Boului în astrologia chineză BaZi (cele 4 Coloane ale Destinului)  aceasta este prognoza pentru anul 2019.

Anii de  Bou / Bivol în zodiacul chinezesc sunt1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021….

La sfîrșitul zilei de 4 februarie se încheie anul Câinelui de Pământ  și începând cu data de 5 ianuarie incepe anul Porcului.

Cele douăsprezece semne din zodiacul chinezesc: Șobolan, Bou, Tigru, Iepure, Dragon, Șarpe, Cai, Gapră, Maimută, Cocos, Câine, Porc,Șobolan, Bou, Horoscopul chinezesc, se mai  bazează pe cele 5 elemente apă, lemn, foc, pământ, metal.

 

CALCULATOR BaZI

COLOANELE DESTINULUI

Ești născut sub semnul  Boului în astrologia chineză BaZi (cele 4 coloane ale destinului)  aceasta este prognoza pentru anul 2019.

 Anul acesta ai doar o stea favorabilă, dar să vedem partea pozitivă și să nu subestimăm puterea acesteia.

Grand Advisor Star, sau Steaua Marelui Consilier/Mentor/Ghid, este  vorba de educației, de a învăța, sau de a căpăta noi calificări sau competențe, pentru a evolua și ajunge unde dorești să fii comparativ cu unde ești acum. Iar dacă acesta este cazul și numai educația, competențele te țin pe loc, anul acesta este timpul să iei acțiune și să înveți.   

Dacă ești o persoană căreia nu ii place să învețe, atunci această stea se risipește,  altă idee încearcă să cauți cursuri online dacă nu îți place educația convențională.

În ceea ce privește stelele negative, prima stea este Heavenly Lonelines – Steaua Singurătății, dacă ești singur și în căutarea unei relații aceasta te va da doi pași mai în spate, simțindu-te singur/singură și cumva fără chef de viață, dar există soluții, ieși și cauta să cunoști oameni noi, dacă stai acasă nu te va ajuta.

A doua stea nefavorabilă Leopard Tail, e asemănătoare cu expresia când calci pe coada altuia, ofensezi alte persoane fără să vrei. Așa că atenție să nu superi pe cineva.

Ultima stea nefavorabilă este Funeral Door, ceea ce înseamnă că te poți îmbolnăvii mai ușor sau sta la pat fie de la o simpla răceală.

  Cum poți afla mai multe despre cele 4 animale din destinul tău cel de la ora, zi,  lună, și an intră website www.majoyo.com pe link-ul din prezentare și introdu data ta de naștere. Succes

Pentru o consultație, sau o analiză mai amănunțită,  scrie-ne un email. Succes

Hororscop Chinezesc, Astrologia chineza, Zodiac Chinezesc, Anul porcului, Anul mistrețului, 

1 Consultație BaZI/ Zodiac Chinezesc

Află perioadele favorabile(an, lună, zi sau oră) fie pentru găsi un partener de viață sau pentru a avansa in carieră. După plată te vom contacta pentru informațiile necesare, programând în același timp consultația online.

50 

SunĂ-ne

0040 742888880

0033 651101611

Share This

Share This

Share this post with your friends!