8 Plante folosite în Feng Shui

care atrag energia pozitivă

în casă și birou

1.  Rozmarin

Când ai acestă plantă in casă sau în jurul acesteia, favorizează crearea de noi dorințe, perspective dar și atrage iubirea în viața ta.

  Această plantă are mult mai multe beneficii: îmbunătațește memoria, capacitatea de concentrare, performanța și echilibrează starea creând o bună dispozitie.

Recomandat este să folosiți fie planta în ghiveci sau crenguțe legate în majoritatea colțurilor din casă.

 

2. Bambus

Folosit de mii de ani în Asia, ca simbol de prosperitate si bogație. În Feng Shui, bambusul este folosit pentru a echilibra energiile din casă sau birou, fie ca remediu pentru energiile negative.

 Această plantă poate fi și mâncată, ea fiind des consumată in Asia, având beneficii precum: scăderea grăsimi din corp,  întărește sistemul imunitar,  ajută la videcarea bolilor respiratorii, și are efect anti-inflamator.

Recomandat este să folosiși fie un bambus 1, 3 sau 4 crenguțe intr-o vază transparentă sau verde.

 

3.  Mentă

O plantă a bunăstării și prosperitatii, care îmbunătățește abilitatea de a comunica și a te face înțeles de către ceilalți.

Recomandat este să folosiți fie în ceai,  în salate sau ca ulei esențial difusat prin casă.

 

4. Orhidee

Această plantă maiestuoasă,  are puterea de a atrage energie pozitivă dar și îmbunătățește starea de spirit a celor din jur cât și ambianța casei.

Acesta are multe beneficii, îmbunătățește calitatea aerului, reduce stresul,  favorizează vindecarea și îmbunătățește concentrarea (productivitatea).

 

5.  Lavandă

O plantă cu puteri miraculoase aceasta are puterea de a spulbera depresia, ajută avănd control asupra emotiilor. Păstrând levanțică langă pat,  somnul este mult mai calitativ.

 

 

6. Iasomie

Iasomia combate stresul, încă din cele mai vechi timpuri aceasta a fost folosită ca remediu pentru calmare sistemului nervos, un alt beneficiu este afrodisiacă, fiind folosită pentru a stimula atât femeile cât și barbații.

 

 

7.  Aloe vera

Aloe vera o planta care te ajută împotriva energiilor negative, atrage prosperitatea si energia poztivă în camera unde este localizată.

Acestă plantă are nenumărate beneficii când folosim gelul din frunzele de aloe vera.

 

 

8. Sansevieria trifasciata

Această plantă, după un studiu făcut de NASA, s-a descoperit că are cea mai mare capacitate de a purifica aerul din spatiul în care este asezată.

Mai mult, aceasta produce oxiden și în același timp curăță aerul de poluare.

Aer curat, minte limpede.

 

 

SunĂ-ne

0040 742888880

0033 651101611

Share This

Share This

Share this post with your friends!