8 Avantaje și beneficii 

pe care le poti avea folosing Feng Shui

  Pentru cei care știți puțin despre beneficiile Feng Shui, aveți o idee bună despre ce poate face pentru dvs. Poate că îl practicați pentru a găsi dragoste sau pentru a atrage bogății. Da, Feng Shui vă poate ajuta cu acestea, dar Feng Shui poate aduce și alte beneficii și avantaje.

  În acest articol, vă voi prezenta avantajele pe care Feng Shui le poate aduce, potrivit experților. Voi menționa pe scurt regulile și sfaturile Feng Shui pentru a vă ajuta să obțineți aceste beneficii, doar pentru a vă oferi o idee de bază.

  Obiectivul meu este să vă informez. În acest fel, atunci când sunteți decis  în ceea ce privește îmbunătățirea vieții prin Feng Shui,  ne puteți solicita soluții specifice și veți primiți ajutor de la consultantul nostru Feng Shui.

Să începem cu cele mai căutate beneficii când oamenii folosesc Feng Shui.

1.Feng Shui pentru bogăție

  În Asia, Feng Shui este cel mai des folosit pentru a atrage bogăția. Multe afaceri folosesc, iar majoritatea magnaților caută ajutor în acest domeniu,  fie discret sau deschis.

  Pentru casa dumneavoastră Feng Shui,  folosește unele îmbunătățiri pentru a activa bogăția incluzând folosirea unor obiecte de apă, cum ar fi acvarii de pește sau fântână arteziană. Alte modalități de îmbunătățire a averii înseamnă a profita de zona dvs. de prosperitate și de sănătate determinată de Kua. De asemenea, doriți să utilizați bine zona de avere a locuinței dvs, care este determinată de orientarea casei și de planul acesteia.

2.Găsirea unui partener, iubit/ă  sau soț/ie

  Conform experienței și observațiilor mele, dragostea este al doilea beneficiu cel mai frecvent pe care oamenii îl caută atunci când utilizează Feng Shui. În timp ce bărbații caută cel mai mult prosperitatea și progresul în carieră, am observat că majoritatea femeilor caută dragostea

3.Fertilitate

 

  În Feng Shui, cele trei zone cele mai importante pe care trebuie să le privești sunt bucătăria, ușa de intrare și dormitorul. Pentru cuplurile căsătorite, bucătăria și ușa de intrare, acestea în Feng Shui ar trebui ajustate în funcție de soț sau de susținătorul familiei. Feng Shui-ul dormitorului, pe de altă parte, ar trebui să fie ajustat în funcție de femeie / soție. Un motiv pentru aceasta este de a ajuta soția să conceapă.

4.Feng Shui pentru progres în carieră si stabilitate 

 

  În conformitate cu bagua, partea de nord a casei simbolizează cariera. Această zonă trebuie să fie liberă de orice Qi negativ și nu trebuie să lipsească în ceea ce privește suprafața și spațiul. De exemplu, o casă cu partea de nord concavă spre interior înseamnă că energia din nord ar lipsi, putând astfel să vă dăuneze carierei.

  Zona de prosperitate a unei persoane (SHENG CHI) poate contribui, de asemenea, la progresul carierei, deoarece poate ajuta o persoană să devină mai  motivată.

  SHENG CHI, pe care l-am indicat drept direcția „Succes”, este de fapt tradus ca „generatoare de chi” sau „generatoare de energie”. Majoritatea experților Feng Shui și chinezii consideră că acesta este cel mai bun dintre toate cele patru norocuri diferite, deoarece acest lucru guvernează în mare măsură succesul dvs. personal, în special în afaceri, sau creșterea bogăției și prosperitatea pe care o căutați. Această direcție reglementează și potențialul dvs. „politic”. Prin politică nu vreau să spun că este adevăratul sens al politicii, ci mai degrabă cum tratezi situația din viața ta profesională. Aceasta este și direcția care guvernează norocul dvs. de recunoaștere.

5.Consolidarea și extinderea relațiilor sociale

Zona armoniei (Yan Nien) influențează relațiile. Aceasta cuprinde tot felul de relații, inclusiv legături de familie, prieteni și relații de muncă, care vă pot ajuta să păstrați locul de muncă sau să vă promovați. Din nou, asigurați-vă că această zonă nu este afectată de nici un Feng Shui negativ.

O cameră de zi fără ferestre poate să vă dăuneze relațiilor sociale.

Alți factori care pot afecta relațiile sociale includ lipsa de ferestre în camera de zi și plasarea sobei de bucătărie în limitele a 15 grade în zona de sud a casei. În ceea ce privește legăturile de familie, puteți plasa plante sănătoase cu frunze moi rotunde în familia, prietenii și zona de sănătate din harta Bagua.

6. Crește energia si motivația


  Obiectul Obstacole (Huo Hai) bazat pe Kua a unei persoane influențează nivelul de energie și motivație al unei persoane. La fel ca și alte zone nefericite, zona Obstacles este mai potrivită pentru bucătării, toalete sau zone de depozitare. Pe de altă parte, dormitorul sau camera de studiu din zona dvs. de prosperitate (Shen Chi) vă poate ajuta să vă măriți energia și motivația.

  O altă modalitate de a crește motivația (și creativitatea) este de a plasa plante mari în zona estică a casei dumneavoastră. Acest lucru se datorează faptului că estul din Bagua aparține elementului de lemn. Cel mai recomandat este sa apelați la consultantul nostru Feng shui

7.Îmbunătățește competențele academice și capacitatea de învățare

Toată lumea are o zonă Wen Chang bazată pe anul nașterii. De asemenea, fiecare casă are o zonă Wen Chang bazată pe direcția casei. Aceste domenii influențează mediul academic și capacitățile de învățare.

Bambusul norocos pentru zona Wen Chang din feng shui ar trebui să fie drept.

O modalitate de a profita de zona dvs. Wen Chang este să plasați patru bambusuri „norocoase” în acea zonă.

8.Îmbunătățește starea de sănătate

 

Feng Shui-ul potrivit vă poate îmbunătăți considerabil sănătatea. (Aceasta nu înseamnă că puteți neglija exercițiile fizice, mâncarea adecvată sau somnul) Feng Shui pentru sănătate este folosit în cea mai mare parte pentru bolnavii sau vârstnicii.

Zona de sănătate bazată pe Kua a unei persoane influențează sănătatea acesteia. Dacă căutați îmbunătățirea sănătății, încercați să plasați dormitorul în zona respectivă a casei. De exemplu, dacă zona dvs. Tien Yi (sănătății)este Nord, alegeți dormitorul din partea de nord a casei. Dacă acest lucru nu este posibil, încercați să plasați patul în capătul nordic al dormitorului, deoarece acesta va ajuta și la îmbunătățirea sănătății

TIEN YI este tradus ca un „doctor al cerului”. Aceasta guvernează în mare măsură sănătatea cuiva. Dacă întâmpinați probleme de sănătate sau sunteți afectat de steaua bolii, este mai bine să vă îndreptați capul spre direcția Tien Yi atunci când dormiți, asigurați-vă că steaua bolii nu este în acea direcție în acel an. Aceasta este și direcția care vizează norocul dvs. de avere, norocul financiar, norocul de bani. Cu toate acestea, Tien Yi nu se referă numai la sănătate, ci și la norocul mediu și la carieră. Deci, unii oameni consideră acest lucru drept cel mai bun noroc.

Concluzie

Beneficiile Feng Shui prezentate mai sus sunt doar o scurtă trecere în revistă a modului în care Feng Shui vă poate influența pozitiv viața. Regulile Feng Shui, tratamentele și soluțiile menționate mai sus NU sunt complete (și nu sunt menite a fi). Nu există într-adevăr o abordare generică a Feng Shui, deoarece există nenumărate variații  in functie de anul construcției casei, locatarul acesteia și anul in care suntem.

Sperăm că acum aveți o mai bună înțelegere a beneficiilor Feng Shui. În acest fel, veți ști dacă Feng Shui vă poate ajuta cu problemele vieții dvs. sau nu. Și când sunteți hotarat știți ca Feng Shui va poate ajuta pentru a vă îmbunătăți viața. Pentru mai multe informatii puteți să întrebați expertul nostru cu peste 7 ani de experiență in Feng Shui Monica Tcaciuc pentru soluții.

SunĂ-ne

0040 742888880

0033 651101611

Share This