2019

Ce an e în astrologia chineză ?

Anul 

Porcului

În 2019, Anul Nou Chinezesc sosește pe 5 februarie 2019. Acesta este anul 4716 in calendarul chinezesc. Semnul zodiacal al anului 2019 este Porcul. Conform calendarului chinezesc al Horoscopului, anul 2019 este anul : Pământ Porc Yin.  Acesta mai este si numit Anul porcului Maroniu, dat fiind că este an de pământ(Culorile pamatului în Feng Shui sunt : maro, bej, crem). Prin urmare, anul 2019 este numit in engleza și anul Brown Pig Yin Earth.

    Prima zi a anului astrologic chinez este prima zi a lunii de Tigru. Prima zi a anului de Pămant Porc YIN este pe 4 februarie 2019. Luna Tigrului începe în jurul datei de 4 februarie, în fiecare an. Dacă v-ați născut înainte de 4 februarie, atunci ar trebui să folosiți semnul animalului din anul precedent pentru a citi prognoza dvs. din zodiacul chinezesc.

   Semnul zodiacal chinezesc este determinat de prima zi a anului astrologic chinezesc, nu de Anul Nou chinezesc. Anul Nou Chinezesc este din Calendarul Lunar Chinezesc, și nu din calendarul chinezesc pentru horoscop.

Pentru a găsi semnul zodiacal chinezesc potrivit datei dumneavostră de naștere, accesați pagina de BAZI .

   Potrivit teoriei horoscopului chinezesc,  Pământul Yin este asociat cu terenul agricol. Porcul conține, în principal, apă Yang și lemn Yang.

    Apa Yang este râu și lemnul Yang este copacul înalt sau barca de lemn. Semnul anului 2019 Pământ Yin Porc este un râu care curge peste terenul agricol. S-ar putea can în 2019 să existe inundații.

   Porcul este cel de-al 12-lea animal din cele 12 semne zodiacale chinezești. Luna de porc este asociată cu prima lună de iarnă. Dacă elementul dvs. norocos din harta nașterii chinezești este apă, atunci elementul Porc vă va aduce noroc în 2019. 

Concluzie

În predicția Bazi sau Coloanele destinului din astrologia chineză, utilizarea anului de naștere este foarte limitată, deoarece avem nevoie de data completă, respectiv elementul asociat zilei de naștere.  Semnul zodiacal chinezesc este din coloana anului de naștere din graficul prezentat. Dacă un bărbat s-a născut pe data de 4 noiembrie 2008, atunci graficul datei  de naștere arată că Anul de naștere este Șobolan Pământ, Luna Nașterii este Câine Yang Apa și Ziua Nașterii este Maimuță Yang Pământ. Deci știm că semnul său zodiacal in BaZI sau Coloanele Destinului este Șobolan la an si Maimuță la zi.

 

 

  În horoscopul chinezesc, coloana anului de naștere este asociată cu viața timpurie a oamenilor. Sunt informații despre tradiția și cultura familiei. Este un factor care conturează percepția personalității oamenilor. Este legat de aspectul oamenilor și de relația publică.

    Coloana Lunii de naștere este asociată la perioada de creștere și educație a oamenilor. Acestea sunt informațiile despre părinți și membrii familiei. Coloana Zilei Nașterii este asociată la viața mijlocie sau căsătorită. Conține informațiile despre tine și soțul / soția. Rândul superior al coloanei Zilei se numește Maestru de Zi, care vă prezintă. Rândul inferior al Coloanei Zilei se numește Palatul Soțului. Pentru cazul din 4 noiembrie 2008, Maestrul Zilei este Pământul Yang.

   Predicția Anului de naștere din Zodiacul Chinezesc acoperă doar o parte din relația publică a oamenilor. Asta pentru oamenii care nu cunosc zilele lor de naștere. Pentru a avea o predicție mai precisă, trebuie să-l cunoaștem pe Maestrul Zilei, apoi să analizăm relația acestuia cu semnul zodiacal al anului in care suntem sau al anului c care va veni. 

Anca Monica Tcaciuc -Consultant Feng Shui

SunĂ-ne

0040 742888880

0033 651101611

Share This

Share This

Share this post with your friends!